دیگ بخار برقی سونای بخار 

دیگهای برقی 

دو دسته کلی از دیگهای بخار، دیگهای بخار آب داغ و بخار هستند. اکثر ساختمان های کوچک تجاری، تولید کنندگان و حتی برخی از پردازنده های مواد غذایی از دیگهای بخار آب استفاده می کنند. آب به دمای مناسب توزیع می شود، به طور معمول 140-180 درجه فارنهایت، و معمولا به دمای 20 درجه فارنهایت برای گرم شدن بازگشته است. این سیستم ها اغلب "بسته" با تقریبا هیچ آرایش آب تازه. در صورت امکان، دیگهای آب گرم ترجیح داده می شوند زیرا به طور معمول نیازمند اپراتورها یا شیمی خاص آب نیستند. علاوه بر این، از آنجا که در دماهای پایین تر عمل می کنند، دیگهای آب گرم می توانند با راندمان تبدیل سوخت بیشتر از دیگ بخار کار کنند.

دیگهای بخار در بسیاری از پیکربندی های مختلف یافت می شوند، اما همه در یک هدف قرار دارند: برای داشتن آب و تبدیل آن به بخار با استفاده از گرما. بعضی از دیگهای بخار، بخار را داغتر از دمای نقطه جوش گرم می کنند. این به عنوان بخار سوپرآهنگ اشاره شده است.

در دسته بندی دیگهای برقی ، دو نوع اصلی از دیگهای برقی وجود دارد:

مقاومت الکتریکی

الکترود

دیگهای مقاومت برقی شامل یک عنصر مقاومت الکتریکی است. گرمای حاصل از آن به آب منتقل می شود، آن را به دمای مورد نظر گرم می کند. یک ترموستات جریان جریان الکتریکی را کنترل می کند و به همین ترتیب گرمایش می کند.

دیگهای برقی در طبیعت کاملا متفاوت هستند و دارای یک برنامه تخصصی هستند. آنها برای کاربردهای صنعتی مورد نیاز است که نیاز به خروجی گرما و بازده سریع دارند.

مزایای

شلیک پاک - بدون انتشار محصولات احتراق

بدون پشته - بدون احتراق هیچ خروجی یا پشته لازم نیست

بسیار کارآمد با کمترین زیان

اندازه جمع و جور - حجم و ریزه کاری کمتر از دیگهای فسیلی

در گستره وسیعی از اندازه های موجود به عنوان تنها دیگ بخار و یا در مدل های مخزن موجود است


منبع



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

راهنمای خرید خوراکی های مورد نیاز در منزل فروش تجهیزات غیرمخرب جوش وبازرسی نینوا سلامت پزشک youmovies مسیر مدیریت سپیدار پاسخ سوالات درسهایی از قران پیچک پلاس وبلاگ بارون نم نم برای زوج های عاشق جوون هنرستان وحدت یاسوج